SC. MULEN S.R.L. - IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR NATIONAL DE PRODUSE CONGELATE cu sediul in Ramnicu Valcea cu o gama larga de produse congelate de: PESTE, PASARE SI PORC pentru prelucrare sau larg consum.

SC. MULEN S.R.L. este una din firmele de traditie ale pietei Valcene. Firma a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate distribuirea de produse congelate Citeste mai departe

cere oferta

Despre produse-congelate.ro

bine ati venit pe produse-congelate.roSC. MULEN S.R.L. - IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR NATIONAL DE PRODUSE CONGELATE cu sediul in Ramnicu Valcea cu o gama larga de produse congelate de: PESTE, PASARE SI PORC pentru prelucrare sau larg consum.

SC. MULEN S.R.L. este una din firmele de traditie ale pietei Valcene. Firma a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate distribuirea de produse congelate


Obiectivul nostru principal consta in satisfactia clientilor nostri. Controlam intregul proces inca de la prelucrare pana la receptia finala a produsului. Garantam calitatea produselor noastre.
SC. MULEN S.R.L. ofera cea mai buna materie prima, atent selectionata, urmarind cu strictete normele de calitate si ambalare a produsului final.

 

Pentru orice intrebare legat de produsele noastre congelate idividual sau detalii nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact sau telefoanele din dreapta.

Va multumim pentru interes!

Informatii:

Testimonial SC. MULEN S.R.L.

Calea Lui Traian Nr.167
Rm Valcea - Valcea - 240165 RO
Cod Fiscal / CNP: RO5815552
Registrul Comertului: j38/579/1994


Contact: 0744 555 325

TestimonialTel: +40- 250 73 66 94
Mob: +40 744 555 325
E-mail: mulenvalcea@yahoo.com
www.produse-congelate.ro